La revedere qwebirc Bun venit kiwiirc

blog header


Noutate Wordpress Plugin RomaniaChat

La revedere qwebirc Bun venit kiwiirc

    Ne luăm rămas bun de la versiunea pluginului 1.x bazat pe qwebirc si continuăm cu o nouă versiune 2.x bazat pe kiwiirc
    Îl puteți descărca de pe site-ul Wordpress (în format .zip) și îl puteți instala manual sau îl puteți selecta din pluginurile disponibile în tabloul de bord Wordpress. (recomandat)

Ce este KiwiIRC?

    KiwiIRC este un client IRC puternic și personalizabil, bazat pe web, care permite utilizatorilor să se conecteze la rețelele lor preferate și să se angajeze în conversații în timp real. Cu designul său receptiv, KiwiIRC este accesibil pe diverse dispozitive, inclusiv desktop-uri, telefoane și tablete. Proiectul oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv suport pentru tematică, scripturi de utilizator și plugin-uri, ceea ce îl face un instrument versatil pentru construirea comunității.

Caracteristici principale:

    Client IRC web receptiv cu suport pentru tematică
    Personalizat cu scripturi de utilizator și pluginuri
    Acceptă mai multe limbi și stil de text
    Compatibil cu toate browserele majore, inclusiv Chrome, Firefox, Safari 9+ și IE11
    Oferă widget-uri bazate pe browser pentru încorporarea clienților IRC pe site-uri web
    Acceptă un număr mare de rețele fără a necesita descărcări sau pluginuri

    În general, KiwiIRC este o alegere excelentă pentru oricine dorește să creeze o platformă bazată pe comunitate, care apreciază ușurința în utilizare, personalizarea și securitatea.

Este necesar să actualizez?

  • Da deoarece versiunea 1.x nu functionează corect cu versiune nouă wordpress.
  • Pluginurile învechite (neactualizate) fac site-ul dvs. vulnerabil la atacuri și creează o oportunitate pentru hackeri de a vă încălca WordPress.

  • As vrea să continui cu versiunea veche ce pot face?

  • Nu vă recomandăm, in viitorul apropiat o vom reincorpora qwebirc-ul înpreună cu kiwiirc in pluginul wp romaniachat

  • Recomandări:

      De ce este atât de important să actualizați WordPress și să actualizați pluginurile și temele de pe site-ul dvs.?
      Menținerea actualizată a software-ului site-ului dvs. este o parte esențială a întreținerii pe care trebuie să o faceți pe site-ul dvs. de zi cu zi. Actualizările de software sunt importante din următoarele motive.
  • WordPress este un software care evoluează constant și fiecare nouă actualizare aduce noi îmbunătățiri, noi funcții etc. Dacă nu actualizați, pierdeți accesul la versiuni îmbunătățite de WordPress.
  • Deoarece WordPress este actualizat des, la fel sunt și pluginurile pe care le folosim pentru a-i adăuga tot felul de funcționalități și, de asemenea, temele sau șabloanele pe care le folosim pentru a-i schimba aspectul. Dacă software-ul dvs. principal nu este actualizat și doriți să lucrați cu un plugin nou sau cu o temă nouă, vor apărea tot felul de incompatibilități care îi vor afecta funcționarea. Același lucru se va întâmpla dacă oricare dintre celelalte părți (teme sau pluginuri) utilizează o versiune învechită.
  • Este singura modalitate de a nu pune în pericol securitatea site-ului dvs. Hackerii care încearcă să atace site-urile noastre caută vulnerabilități pe care le găsesc în versiunile învechite ale software-ului, aceste vulnerabilități sunt eliminate cu noi actualizări. Multe actualizări sunt tocmai cele de securitate, așa că dacă nu le faci site-ul tău web este expus trucurilor hackerilor.

  • Măsuri de precauție înainte de actualizare

      Deși majoritatea actualizărilor sunt complet sigure, unele pot prezenta un mic risc, așa că nu strica să luați unele măsuri de precauție înainte de a face clic pe actualizare.
  • Aveți copii de rezervă actualizate ale site-ului dvs.: Acest lucru este important indiferent dacă veți actualiza sau nu, a avea copii de rezervă actualizate ale site-ului dvs. este cea mai inteligentă măsură de precauție care vă va salva de toate tipurile de evenimente neprevăzute (atacuri de hackeri și diverse gafe). Cel mai bine este să angajați o găzduire care este responsabilă să facă copii de rezervă la fiecare x oră într-un mod automat, astfel încât să știți că copiile sunt făcute și stocate în siguranță, iar furnizorul dvs. de găzduire vă va putea ajuta și în cazul în care aveți nevoie. pentru a restaura ceva din acele copii.
  • Asigurați-vă că nu există modificări la codul site-ului dvs.: dacă ați delegat munca de proiectare a site-ului dvs. unui profesionist, este posibil ca acesta să fi făcut modificări codului șablonului sau unui fișier de pe site-ul dvs. pentru a se adapta la nevoile tale.
  • Așteptați câteva zile înainte de a face o actualizare poate fi o idee bună dacă site-ul dvs. are multe plugin-uri instalate, mai ales dacă acestea provin de la furnizori mici. Acest lucru le oferă timp să rezolve orice mică incompatibilitate care ar fi putut apărea cu actualizarea principală a software-ului.


  • Publicat in data de: 12/09/2024