blog header

WordPress RomaniaChat Plugin

blog header


RomaniaChat WordPress Plugin

Pluginul RomaniaChat pentru WordPress va permite sa utilizati in pagina dvs de web wordpress, servicile pe care reteaua RomaniaChat.EU le ofera pentru webmasteri.

Webchat complet adaptabil la dimensiunea ecranului pe care este afisat, modificand utilitatea sa pentru a fi mai usor de utilizat.

    Daca ai un blog pe orice platforma cu Wordpress si vrei sa integrezi un webchat, iti oferim solutia perfecta.
    Am dezvoltat un plugin nativ de chat pentru WordPress pe care îl poți instala din magazinul de pluginuri al platformei pentru a avea chat gratuit pe blogul tău.
    Una dintre cele mai frecvente probleme atunci când doriți să oferiți o experiență IRC bună utilizatorilor site-ului dvs. web este existența unor limitări majore în aplicațiile existente. Limitări, de la incapacitatea de a conecta mai mulți utilizatori fără a plăti pentru o versiune „Premium” sau necesitatea de a vă înregistra în sisteme terțe pentru a accesa conversațiile online.
    Pluginul WP RomaniaChat vine să acopere aceste nevoi și multe altele. Oferim, o aplicație de chat care poate fi integrată în orice pagină web cu Wordpress, fie într-o intrare, fie pe o pagină prin adăugarea unui cod simplu și accesarea unui canal sau cameră existentă sau creând unul nou pentru ocazie, astfel încât utilizatorii să poată discuta fără probleme.

    Acest plugin este gratuit oferă actualizări și asistență gratuită!